Averisment Xiaomi pentru downgrade la Mi A2, Mi A2 Lite si Mi A3

Xiaomi Mi A2 Lite probleme upgradeZiele trecute Xiaomi a lansat una dintre cele mai importante actualizari de sistem pentru telefoanele Xiaomi Mi A2, Xiaomi Mi A2 Lite si Xiaomi Mi A3, actualizare care urma sa duca aceste dispozitive la mult asteptatul Android 10. Lucrurile nu au mers din pacate asa cum utilizatorii si-ar fi dorit si cum producatorul se astepta, foarte multe dispozitive nemaifunctionand dupa acest update sau functionand necorespunzator.

Ca urmare forumurile Xiaomi au fost invadate de utilizatorii nemultumiti care cereau rezolvarea situatiei si oferirea posibilitatii de downgrade (rollback) la versiunea Android anterioara, versiune care s-a dovedit foarte stabila.

 Ca raspuns pe forum a fost publicat urmatorul anunt:

Hello Mi A2/A2 Lite/A3 users,

Please note that your device should not be attempted to roll back to Android P once it got updated to Android Q.

Since Android Q brings many irreversibleupdates to the system, rolling back to previous versions may cause errors anddefects, which can have an adverse effect on the normal functioning of your device.

Please do note on this, thank you for your understanding and support!
Link

Partea interesanta suna in traducere cam asa:

Având în vedere că Android Q aduce numeroase actualizări ireversibile în sistem, trecerea la versiunile anterioare poate provoca erori și defecte, ceea ce poate avea un efect negativ asupra funcționării normale a dispozitivului.

Multumim pentru informare dar este destul de dificil sa astepti cand ai in buzunar un telefon care nu functioneaza sau care, ca in cazul meu, functioneaza necorespunzator. Daca nu putem reveni la versiunea anterioara, cand vom avea oare o versiune stabila si fara probleme?

Va voi tine la curent cu eventualele modificari. Momentan am folosit aplicatia de feedback preinstalata in Android 10 pentru a raporta problemele si a solicita o solutie de downgrade si spre surprinderea mea chiar au raspuns cerand detalii despre problemele intampinate si informatii despre versiunea telefonului. Vom vedea!

Adaugă o Părere