Despre noi

Cine suntem?

Impreuna cu o echipa de tineri intre 28 si 50 de ani, manati de pasiune, am pus umar la umar pentru construirea unui site de specificatii pentru telefoane cu infromatii reale si utile in limba română!

Ne puteti gasi si pe Facebook, pe pagina oficiala a acestui site.

Avem impreuna o vasta experienta in tehnologie si administrarea proiectelor online, fiecare dintre noi fiind in prezent sau in trecut detinatorul mai multor site-uri si proiecte personale dar niciunul de aceasta dimensiune. Nu le voi enumera aici.

In calitate de administrator, cel mai frecvent va discuta cu voi Mihai, adica eu. De asemenea va mai pot raspunde si alti membri ai echipei.

Ce ne propunem?

In primul rand ne propunem sa acoperim o necesitate de continut de calitate in limba romana pe aceaata nisa. Vrem sa fim utili, pentru a fi luati in seama, adica sa va oferim fix genul de informatie de care aveti nevoie si cat mai aproape de formatul in care aveti nevoie.

Ne propunem sa dezvoltam in continuare site-ul prin adaugarea de sectiuni noi, de ce nu si o pagina de comparare, sa actualizam si sa corectam mereu datele pe care le oferim.

Am ales sa limitam numarul brandurilor prezentate si, de asemenea, numarul dispozitivelor prezentate. Ne-am limitat la brandurile pe care sunt sanse mai mari sa le gasiti in România iar de la acestea am prezentat doar telefoanele mai noi de 2011, numai pe cele cu ecranul mai mare de 3,4 inch si mai mic de 7 inch (tabletele le lasam pe alta data sau pentru alt site).

Ce ne dorim de la voi?

Aici e mai greu… In primul rand ne dorim sa aveti rabdare cu noi, sa nu ne judecati prea repede si nici prea aspru. Stim ca in ciuda tuturor straduintelor noastre nu am lansat site-ul perfect. Uneori se incarca mai greu, uneori poate nu este aranjat in pagina cum va doriti, etc.

Ne dorim sa ne tratati corect si sincer, sa stim ce anume va doriti de la noi, sa ne spuneti de fiecare data cand nu va place ceva sau, de ce nu, cand din contra, va place ceva.

Vom face tot posibilul sa tinem cont de recomandarile voastre pentru ca da, pentru noi este important sa va informati de pe site-ul nostru.