Termeni si conditii

Acest site functioneaza pe domeniul gsmreview.ro si vom folosi numele GSMreview pentru a ne referi la el mai departe.

GSMreview este un site de prezentare pentru telefoane si alte dispozitive dar are si sectiune de blog in care poate prezenta noutati din domeniu, poate prezenta grupat dispozitive cu diverse caracteristici asemanatoare sau poate prezenta analize proprii ale dispozitivelor pe criterii de specificatii sau pret.

Tipuri de continut

Pe GSMreview puteti gasi urmatoarele tipuri de continut:

1. Pagini statice

Paginile statice sunt paginile care prezinta mereu acelasi continut.

Acestea pot fi paginile cu termeni si conditii, paginile cu informatiile de confidentialitate si orice alta pagina cu continut care nu se schimba de la o vizita la alta.

2. Pagini dinamice

Paginile dinamice sunt pagini al caror continut se schimba periodic sau de la o vizita la alta.

In acesta categorie intra pagina principala a site-ului (Home sau Prima Pagina), paginile categoriilor precum si celelalte pagini care au ca scop filtrarea continutului.

3. Pagini de prezentare pentru dispozitive

Aceste pagini prezinta caracteristicile si descrierile dispozitivelor si pot contine legaturi catre paginile adiacente paginilor de prezentare pentru dispozitive: SAR si Autonomie Baterie.

Specificatiile prezentate la fiecare dispozitiv provin fie de la producatori, fie din feed-uri oficiale fie au fost completate sau corectate manual. Nu ne putem asuma raspunderea pentru veridicitatea acestora!

4. Pagini adiacente paginilor de prezentare

Aceste pagini prezinta informatii adiacente pentru dispozitivele in a caror pagina ati gasit legatura spre ele. GSMreview poate oferi informatii adiacente despre autonomia bateriei dispozitivelor si despre valorile SAR.

Valorile SAR sunt cele oferite de producatori si nu ne asumam raspunderea pentru veridicitatea acestora.

Estimarile de autonomie sunt facute pe baza unui algoritm complex ce tine cont de toate specificatiile telefonului si pot fi usor diferite fata de alte masuratori sau fata de realitate, existand o marja de eroare pe care o recunoastem.

5. Articole de blog

Articolele de blog pot fi structurate pe categorii iar raspunderea pentru continutul lor o poarta autorul.

Drepturi si obligatii

GSMreview

GSMreview.ro isi asuma obligatia de a va furniza un continut simplu de inteles, prezentat cursiv, in pagini securizate care nu pot dauna dispozitivelor de pe care le vizionati.

GSMreview.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele brese de securitate ce poat aparea prin actiuni rau intentionate ale unor terti dar actualizam permanent platforma si modulele folosite pentru a preveni aceste brese.

GSMreview nu isi asuma raspunderea pentru continutul comentariilor vizitatorilor!

GSMreview isi rezerva dreptul de a bloca accesul pe site pentru utilizatorii rau intentionati, care incearca sa acceseze zone ale site-ului care nu sunt accesibile publicului sau care prin orice metode incearca sa compromita securitatea sau imaginea site-ului.

GSMreview isi rezerva dreptul dar nu isi asuma obligatia de a sterge, modera sau marca drept spam comentariile neconforme cu politicile site-ului.

Utilizatorul

Utilizatorul are obligatia de a respecta termenii si conditiile GSMreview atata timp cat navigheaza pe acest site.

Utilizatorul are obligatia de a folosi un limbaj decent in comentarii, fara conotatii care pot leza integritatea fizica sau psihica a altor vizitatori, a altor persoane sau grupuri de persoane. Orice referire discriminatorie este interzisa!

Utilizatorul are dreptul sa vizualizeze orice pagina de pe site pentru care a gasit o legatura, indiferent unde gaseste acea legatura.

Utilizatorul are dreptul sa citeze GSMreview in conditiile legii, fara preluarea integrala a unui articol sau a unei pagini.

Utilizatorul are dreptul sa publice comentarii pe GSMreview dar acestea trebuie sa respecte termenii si conditiile site-ului. Comentariile neconforme pot fi sterse, moderate sau marcate ca spam.

Utilizatorul are dreptul sa isi spuna parerea la articolele prezentate, indiferent daca acea parere este pro sau contra, singura conditie este ca limbajul sa nu incalce termenii si conditiile prezentate mai sus.