La ce pret poti cumpara iPhone X si iPhone 8 de la eMag de Black Friday 2018?

Cand vine vorba de Black Friday toata lumea isi indreapta atentia catre eMag si fiecare vrea sa-si cumpere cate ceva la reducere, cele mai vanate fiind produsele foarte ieftine si varfurile de gama. Dar oare, varfurile de gama ale nului trecut, celebrele  telefoane Iphone X si iPhone 8 Ce preturi vor avea? Le vom putea cumpara la jumatate din pretul pe care l-au avut anul trecut?

In fiecare an telefoanele produse de Apple s-au bucurat de oferte bune pentru Black Friday, dar niciodata cele mai noi nu au avut cele mai mari reduceri. In cazul acesta cumparatorii care vor oferte bune isi vor indrepta atentia catre modelele anului trecut.
Sa le luam pe rand:

iPhone X Black Friday 2018

iPhone X

iPhone X inca nu a fost uitat de iubitorii iOS iar pe 16 noiembrie, data cand eMag va organiza Black Friday 2018 va fi cu siguranta unul din cele mai vanate telefoane. Pretul actual este unul considerat rezonabil in comparatie cu pretul noilor modele dar acesta ramane si va fi mereu un telefon scump. Nici nu era de asteptat sa fie altfel, iPhone este brandul al carui pret scade cel mai greu in timp.

Pret iPhone X eMag Black Friday

Spuneam anul trecut ca asa cum in algebra x este mereu o necunoscuta, si pretul iPhone X ramane o nescuta de Black Friday. Iata ca anul acesta, in 2018, eMag a ales sa rezolve ecuatia cu trei zile inainte e Vinerea neagra, dezvaluind pretul pe care acest telefon il va avea pe 16 noiembrie…

De Black Friday, iPhone X cu memoria de 64 GB va avea pretul de 3.499 Lei, beneficiind de o reducere de 24% ceea ce inseamna fix 1.100 de Lei. E un pret bun? Este!

Vezi oferta eMag iPhone X

iPhone 8 Black Friday 2018

Telefon iPhone 8

iPhone 8 este unul dintre cele mai vandute telefoane din oferta eMag fiind preferatul celor care nu sunt dispusi sa renunte la vechiul design cu celebrul buton frontal si avand cel mai mic pret pe o perioada lunga de timp (exceptie PC Garage care are un pret mai bun cu reducere). Aceasta situatie ne poate incuraja sa speram la preturi mai bune in cazul unor reduceri procentuale asemanatoare.

Stiti cum e, leul isi ia partea leului, sa speram ca si de aceasta data eMag va reusi sa ofere cel mai bun pret de Black Friday pentru clientii sai care au asteptat rabdatori si au ignorat ofertele magazinelor care au oferit reducerile mai devreme. 😉

Vezi oferta eMag iPhone 8

iPhone 8 Plus Black Friday 2018

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus, la fel ca si iPhone 8, este preferat de cei care sunt familiarizati cu vechiul design dar vor si un telefon mai mare dar mai ieftin decat noile modele. si acesta are un pret bun la eMag (Din nou PC Garage face exceptie, avand pretul mai mic cu reducere). Daca magazinele care au organizat Black Friday mai devreme au oferit reduceri de foarte mici la produsele Apple putem spera ca eMag poate oferi un pret mai bun.

Daca acest lucru se va intampla vom vedea pe 16 noiembrie, pana atunci nu avem decat sa urmarim ofertele…

Vezi oferta eMag iPhone 8 Plus

Si pentru ca nu mai e mult, pregateste-te, vezi ghidul eMag pentru cimparaturile de Black friday 2018.

Adaugă o Părere