De unde cumperi noile iPhone XS, XR si XS Max?

Apple are pe buna dreptate fanii lui si este de la sine inteles ca imediat dupa lansarea unui model nou incepe si cursa acestora de a fi printre primii care pun mana pe telefonul dorit. Bineinteles ca este vorba despre oameni care isi permit, oameni care se respecta si vor pentru ei tot ce e mai bun, pretul ridicat nefiind o problema in aceste conditii.iPhone XR iPhone XS iPhone XS Max

Daca pana in urma cu cativa ani cea mai mare sansa de izbanda o aveau cei care isi faceau cumparaturile prin intermediul marilor retaileri din occident si ma refer aici cu precadere la Amazon, iata ca a venit vremea cand retailerii romani s-au asezat la masa celor mari si aduc noile modele aproape simultan cu acestia.

Cand vor ajunge in Romania noile iPhone XS, iPhone XR si iPhone XR Max?

De ramarcat faptul ca sunt magazine care prin intermediul formularelor de precomanda deja au facut listele de livrare pentru momentul primirii noilor modele. Acest lucru se intampla atat la eMag cat si la ceilati relaileri precum evoMag si QuickMobile.

Nu se stie inca daca cele trei modele vor ajunge simultan pe piata romaneasca dar se cunosc deja preturile acestora.

iPhone XS – precomenzi si data lansarii in magazine

Cel mai asteptat dintre cele trei modele este cu siguranta iPhone XS, acesta fiind de fapt modelul de baza. Pretul acestuia porneste de la putin sub 7400 lei pentru varianta cu 512 GB stocare si coboara pana la putin sub 5500 lei pentru versiunea cu 64 GB stocare.

Va reamintim ca iPhone XS este medelul de baza, cel fara compromisuri, cu ecran OLED de 5,8 inch – diferentele dintre cele trei modele le puteti vedea aici.

Cand vor incepe lansarile? Conform celor de la apple, lansarea in romania se va face in data de 29 septembrie deci livrarile vor incepe celmai probabil incepand cu luna Octombrie, mai repede livrand magazinul care este mai bine organizat.

iPhone XS Max – precomenzi si data lansarii

Modelul XS Max este cel mai mare si cel mai scump dintre cele trei telefoane nou lansate si l-am numit noi Cel Mare, aceasta fiind principala diferenta fata de modelul XS.

Pretul iPhone XR Max incepe de la putin sub 7900 lei pentru varianta cu 512 GB RAM si coboara pana la putin sub 6000 de lei pentru varianta cu 64 GB RAM.

La fel ca si modelul de baza, lansarea se va face in 29 septembrie deci livrarile vor incepe cel mai probabil tot in Octombrie, prima data livrand – cum deja am spus – magazinul care se va organiza mai bine.

iPhone XR – precomenzi si data lansarii

De parca a uitat toata lumea de el, iPhone XR este modelul de compromis, mai ieftin dar mai mare. Acesta are ecran IPS de 6,1 inch  si teoretic va avea acelasi nivel de performanta ca cele doua modele prezentate anterior.

Pretul iphone XR inca nu este cunoscut la noi la fel cum nu este cunoscuta data lansarii. Putem face o estimare pe undeva la 4500 Lei pentru versiunea cu 64 GB RAM, deci va fi destul de accesibil pentru un telefon Apple atat de mare si atat de performant, fiind net superior fara de oricare dintre modelele iPhone 8.

Ce magazin va livra primul?

Cel mai probabil livrarile vor fi incepute simultan la nivel teoretic dar, cum practica te omoara, celmai repede va livra magazinul care se va organiza mai bine.

Ganditi-va ca fiecare magazin are propriile liste de livrare deja completate pana la acea data si va fi foarte importanta infrastructura din spatele acestuia. Daca ar fi sa pariez as merge pe eMag chiar daca acestia vor avea probabil cel mai mare numar de livrari de facut.

Rapiditatea livrarii depinde de acuratetea listelor de livrare si de modalitatile de plata. Am inteles ca ar fi magazine care au luat precomenzi sub forma unei inscrieri la coada, adica magazinul va trebui sa contacteze fiecare client sa-i comunice pretul si sa confirme comanda. Asta mananca timp si ma indoiesc ca cineva va oferi un pret semnificativ mai mic.

Precomanda la eMag  Precomanda la EvoMag  Precomanda la QuickMobile

Alegerea va apartine!

Adaugă o Părere